Dr. Daniela Condor
Dr. Daniela Condor

Medic Stomatolog, Medic Medicină Generală

 • Primar Chirurgie Orală și Maxilo-Facială
 • Specialist Parodontologie
 • Doctor în Științe Medicale

Dr. Daniela Condor face parte din echipa STOMESTET de la înființarea clinicii, din anul 2001. Cei peste 20 de ani petrecuți alături de colectivul clinicii au dus la dezvoltarea unor relații apropiate cu colegii și la un mod de gândire similar în ceea ce privește planurile de tratament pluridisciplinare.

Doamna dr. Condor este Asistent universitar la catedra de Parodontologie a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, coordonator de lucrări de licență și îndrumător în cadrul programului de rezidențiat- specializarea Parodontologie.

A publicat ca și coautor cursuri și cărți pentru studenți și rezidenți în română, engleză și franceză precum și articole în reviste de specialitate.
Este reviewer la revista Medicine and Pharmacy Reports.

Pe parcursul anilor a urmat multiple cursuri de perfecționare în chirurgie parodontală, terapie laser, regenerare tisulară, atât în țară cât și în străinătate.

Arii de interes clinic și de cercetare: chirurgie plastică parodontală, terapia laser.

Experiența și empatia o fac să comunice foarte bine cu pacienții cărora le acordă toată atenția, având o abordare holistică, evaluând și starea lor generală, aflată în strânsă legătură cu afecțiunile parodontale.
Folosește tehnologii de ultimă generație pentru tratarea eficientă și atraumatică a bolilor parodontale, ca parte integrantă a conceptului de tratament pluridisciplinar și de reabilitare orală completă. Un parodonțiu sănătos este garanția unor tratamente protetice și ortodontice fără complicații ulterioare.

De asemenea, folosește tehnici alternative de chirurgie plastică facială (injectarea de acid hialuronic, plasmă, toxină botulinică) pentru rezultate estetice deosebite. Aceste metode minim invazive produc rezultate spectaculoase mai ales în cazurile cu surâs gingival sau asimetrii ale buzelor.
Are mari satisfacții la vederea cazurilor finalizate.

Se destinde în grădină și petrece cât mai mult timp posibil cu familia și cățelul caraghios Victor.
Îi place să gătească și evident, este gurmandă.

Doamna dr. Condor se implică atât ca participant, organizator, moderator, cât și ca speaker sau organizator de workshop-uri la majoritatea manifestărilor științifice ale Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, la Congresul Transilvania, la alte conferințe.

Congrese și conferințe, cursuri, workshop-uri:

2021

 • Zilele Universităţii De Medicină Şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca
  Organizator – Masa rotundă – Clasificarea parodontitelor- de la teorie la practică
  Workshop – Tipuri de incizii și suturi utilizate in chirurgia parodontală
  Poster – Metode moderne de tratament ale surâsului gingival
 • Congresul Transilvania – organizator, moderator

2020

 • Zilele Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca
  Poster – Analiza cu energie dispersivă de raze x (EDX) în evaluarea adeziunii restaurărilor compozite – Dr. Oneț D.et all-Premiul II
 • Congresul Transilvania

2019

 • Zilele Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca
  ORGANIZATOR Workshop
  1. Tipuri de suturi utilizate in chirurgia parodontală.
  2. Tipuri de incizii utilizate in chirurgia parodontală.
  Membru în comisia de evaluare a posterelor.
 • Congresul Transilvania
 • Dentis 2019
 • Napoca Biodent – organizator workshop – Regenerative techniques used in periodontology.
 • DENTAL WORLD – Budapesta

Articole publicate:

2021

 • D. Condor, et all-A review ofCO2 Laser therapy for oral mucosal lesion-Applied Dentistry and Oral Sciences 11(16) 7744 aug. 2021
 • M. Negucioiu, A Kui, M. Mitariu, M. Manziuc, D. Condor, L Mitariu, S. Buduru- The outcomes of ultrasonic and laser therapy in case of temporomandibular disorders- Balneo Research Journal vol.12 No. 3 Sept. 2021

2020

 • Ciurea A, Micu IC, Roman A, Condor D, Soancă A. Evaluarea clinică a statusului parodontal asociat restaurărilor posterioare directe de clasa a II-a – studiu clinic preliminar. Revista Română de Stomatologie, 2020, vol LXVI(2):57-66.
 • Condor D., Culcitchi C., Baru O., Czinna J., Buduru S. – A review of antimicrobial photodinamic therapy (aPDT) in periodontitis. Balneo Research Journal, 2020, vol.11(1):9-13 pISSN 2069-7597,eISSN 2069-7619
 • Kui A., Tisler C., Ciumasu A., Almasan O., Condor D., Buduru S. – Effect of Low Level Laser Therapy (LLLT) on muscle pain in temporomandibular disorders-an update of literature. Balneo Research Journal, 2020, vol.11(1):14-19 pISSN 2069-7597,eISSN 2069-761

2019

 • A Ciurea, IC Micu, A Roman, D. Condor, A. Soancă ALGORITM CLINIC DE RESTAURARE DIRECTĂ A CAVITĂŢILOR DE CLASA A II-A. – Romanian Journal of Stomatology, 2019
 • M Negucioiu, D. Popa, D. Condor, C. Culcitchi, D. Prodan Multivariate Assessment of Marginal Fit Concerning Two Types of Dental Inlays Obtained Through Two CAD-CAM Technology Scanning Methods-an in vitro Follow-up Study – Rev. Chim, 2019
Te rugăm să completezi toate informațiile obligatorii!
Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient STOMESTET - DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
checked
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
checked
Sunt de acord și am luat la cunoștiință Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.